Please enable JavaScript to view this site.

ChannelCRM Hjælp

Navigation: Forklaring af koncepter

Reklamebeskyttelse

Scroll Prev Top Next More

Data om virksomheder og personer kan være omfattet af reklamebeskyttelse. Du er selv ansvarlig for at overholde gældende regler i denne forbindelse, så følgende tekst skal kun opfattes som hjælp til opsætning og til hvor du kan læse mere.

 

I ChannelCRM gør vi alt hvad vi kan for at markere reklamebeskyttede virksomheder i ChannelCRM, så du ikke utilsigtet tager kontakt. Dette forudsætter dog at data hentes og vaskes med en af de to eksterne datakilder i ChannelCRM: CVR eller Navne & Numre.

 

Virksomheder som du selv indtaster i ChannelCRM (uden at forbinde dem med CVR data), har vi ikke mulighed for at undersøge for eventuel reklamebeskyttelse.

 

Som udgangspunkt får du adgang til eksterne data om reklamebeskyttede virksomheder ved at klikke denne mulighed til og sende en bekræftende e-mail til info@channelcrm.dk.

 

Du skal være administrator på ChannelCRM-systemet for at kunne dette og accepten gælder på vegne af alle brugere. Der kan derfor være behov for at informere andre brugere om regler for reklamebeskyttelse.

 

Indstillingen foregår via ChannelCRM Hovedmenu / Mere... / Opsætning / Reklamebeskyttelse.

 

Læs mere om reklamebeskyttelse ved CVR her: CVR om vilkår for reklameskyttelse