Please enable JavaScript to view this site.

ChannelCRM Hjælp

Navigation: Menu

Kalender

Scroll Prev Top Next More

Kalenderen finder du i hjemmemenuen. Klik på "Kalender" og et billede svarende til nedenfor vises:

 

 

 

 

 

 

Her er kalenderen i visning for arbejdsuge, men dag eller måned kan selvfølgelig også vælges.

En given aktivitet åbnes med klik - lades musen blot hvile over en aktivitet vises i et lille vindue flere detaljer fra aktiviteten.

Hvis du ønsker at oprette et nyt møde fra kalenderen er det blot at pege området ud med musen og enten højreklikke eller klikke på knappen "Tilføj". Derved åbnes en ny mødeaktivitet - klar til indtastning.

Hvis dit system sættes op med Exchange-synkronisering, vil denne kalender blive holdt ajour med den tilsvarende i Outlook.

 

Der kan også vise kalenderen for flere brugere på samme tid. Klik på knappen "Brugere" og vælg én eller flere.  

 

Gruppekalender

 

 

 

 

Gruppekalenderen viser aftaler for alle dine kolleger. Kalenderen indeholder en månedsnavigator og en liste over de kolleger, der skal medtages i kalenderen.

 

Kalenderen kan ikke benyttes til at redigere aftaler direkte, men til gengæld er den god til at få overblik over alle dine kollegers gøremål og aftaler. Klik på en aftale for at åbne detaljer for aftalen (og eventuelt at redigere).

 

 

Om aftaler generelt

Aftaler kan være forbundne med firmaer, kontakter, projekter, salgsforløb og mere. Når du opretter aftaler fra kalenderen, skal du selv knytte disse forbindelser, for i udgangspunkt "ved" kalenderen ikke i hvilken sammenhæng du befinder dig.

Derfor er det ofte bedre at oprette aftaler fra personbilledet (så kender systemet både person og firma). Eller måske fra en af de andre sammenhænge, hvor aftaler optræder. F.eks. Salgsmulighed.

Aller nemmest er det at oprette aktiviteter direkte fra den aktivitet, som den ny aktivitet arbejder videre på. Derved slipper du for at skulle udfylde ret meget.