Please enable JavaScript to view this site.

ChannelCRM Hjælp

Navigation: Menu

Global søgning

Scroll Prev Top Next More

Mens de tidligere beskrevne søgninger har været strukturerede på den måde at de søger blandt fastlagte elementer (f.eks. firmaer) og med et endeligt antal felter som kriterier, så er Global søgning mere fri:

 

Der søges i mange typer elementer på én gang.

Store tekstfelter / notesfelter gennemsøges også.

Tekst i tilknyttede dokumenter gennemsøges også.

 

Det betyder at hvis du f.eks. søger efter ordet "Kamera", så finder du alle firmaer hvor dette ord indgår i et eller andet tekstfelt, personer, hvorom det samme gælder, aktiviteter, osv. Du finder endda alle de aktiviteter, hvor en e-mail, eller et andet dokument, indeholder ordet "Kamera".

 

Hvis dette kombineres med automatiseret mailsynkronisering fra Exchange-server, ja så vil en søgning på f.eks. "reference", med det samme fremskaffe alle de e-mails, hvor ordet reference indgår. Tænk f.eks. på at benytte samme funktion for at finde al kommunikation, hvor navnet på en konkurrent indgår.

 

Global søgning findes i menuen Global søgning men du kan også skrive søgeteksten direkte ind i søgefeltet på hjemmesiden.

 

 

 

Her er der søgt på frasen "demo" og derfor finder søgningen de personer, firmaer, mails/breve hvori ordet "demo" indgår.