Please enable JavaScript to view this site.

ChannelCRM Hjælp

Her opretter og vedligeholder du plukkelister for Infotags som de kan benyttes for Aktiviteter, Firmaer, Personer, Projekter, Salgsmuligheder, Kontrakter og Kampagner. Hver entitet har sin plukkeliste, for hvor det kan være aktuelt at markere en kontaktperson som modtager af julekort, så er den samme infotag ikke relevant for et projekt.

 

 

 

 

Brug knappen "Tilføj Infotag" for art oprette en ny - eller klik på en eksisterende Infotag for at redigere den.

 

Ved regigering kan du tre ting:

 

Gøre Infotaggen inaktiv for på den måde at sikre at den ikke fremover bliver tilknyttet emner. F.eks. kan en Infotag "Messe.Møbler2013" være god nok at kunne sætte på emner man har mødt på denne messe. Men nu - i 2017 - er det ikke mere relevant at mærke emner op med denne gamle Infotag. (Måske er der en ny "Messe.Møbler2017", hvis messen stadig afholdes.)

Omdøbe Infotaggen. Her skal du være opmærksom på at en omdøbning ikke kun påvirker plukkelisten. Også alle de steder hvor Infotaggen er anvendt vil den blive omdøbt. Dette er "by design" fordi det giver en god mulighed for at rydde op og systematisere informationen, når tiden har gjort at man er klogere på hvad der skal registreres.

Slette Infotaggen: Normalt ikke en fordel, med mindre den er oprettet ved en fejl og ikke anvendt.