Husk mig

International version Top  Forrige  Næste

I stedet for at benytte login-billedets "Husk mig" tjekmarkering, kan du benytte browserens egen funktion til at gemme dit password og brugerid. Normalt vil browseren selv foreslå det, første gang du logger på, men hvis du én gang har svaret "Aldrig", holder browseren op med at foreslå det.

 

For at få muligheden igen, kan du enkelt fjerne denne "Aldrig" markering fra din CRM.

 

Chrome:

Start menu (tre lodretstillede prikker øverst til højre i Chrome). Vælg "Indstillinger". Klik på "Adgangskoder". Mod bunden er der en gruppe kaldet "Aldrig gemt". Her finder du adressen på din ChannelCRM ("mitfirma.onchannelcrm.com") og klikker på X. Næste gang du browser til din ChannelCRM vil Chrome på ny foreslå at gemme brugerid og password.

 

Microsoft Edge:

Start menu (tre vandretstillede prikker øverst til højre i Edge). Vælg "Indstillinger". Klik på "Avancerede indstillinger". Klik på "Administrer adgangskoder". Scroll nedad til gruppen "Aldrig gemt" og klik på X ved adressen på dit ChannelCRM system. Næste gang du browser til din ChannelCRM vil Edge på ny foreslå at gemme brugerid og password.

 

Firefox:

Start menu (tre streger øverst til højre i Firefox). Vælg "Indstillinger". Klik på "Privatliv & Sikkerhed". Klik på "Undtagelser" ved "Logins og adgangskoder". Markér din ChannelCRM site og fjern.

 

Internet Explorer:

Ikke nemt - brug en nyere browser.

 

 

 

 


Side url: http://www.channelcrmhelp.dk/web/index.html?remember_me.htm