Nyt i ChannelCRM 2021

<< Klik for at vise indholdsfortegnelse >>

Navigation:  »Ingen emner over dette niveau«

Nyt i ChannelCRM 2021

Nyt i ChannelCRM 20-01-2021

Menuvalg "Salgsmuligheder" kan nu vises i hovedmenuen. Tændes ved at gå til Menu/Mere.../Opsætning/Menuer og knapper.

Menuvalg "Mine kampagnekald" kan nu vises i hovedmenuen. Tændes ved at gå til Menu/Mere.../Opsætning/Menuer og knapper.

 

Nyt i ChannelCRM 17-01-2021

I hjælp og brugerinterface er det nu betonet at Outlook fletteskabeloner helst skal være gemt i unicode format inden de uploades.

 

Nyt i ChannelCRM 11-01-2021

Kampagner: Send info mail. I stedet for den tidligere løsning (05-01-2021), hvor en skabelon for Send info kunne indeholde et antal valgfri pdf-filer, er det nu muligt at tilknytte flere Send info skabeloner til en kampagne. Er der to eller flere, vil phoneren blive promptet for hvilken, der skal anvendes i den aktuelle mail.

 

Nyt i ChannelCRM 09-01-2021

Rapport LAC001 er justeret så den Excelfil, der kan downloades nu formaterer start- og sluttidspunkt som fuld datotid. (Før vistes tidszone i samme felt).

I nogle rapporter (f.eks. LAC001) er feltet "Primær relation" for firma tilføjet. Dette for at gøre det lettere at se, hvem og hvad tiden bruges på.

"Vis noter" i aktivitetslister er nu også til stede for aktiviteter under salgsmulighed.

Når der vælges firma (f.eks. for en aktivitet) kan der i valgdialogen vælges "Nyt firma". I denne dialog er der nu flere firmafelter.

ToDo-listen kan nu filtreres for Land.

 

Nyt i ChannelCRM 05-01-2021

Kampagner - Mine kald: I kaldvinduet kan både firmainformationer og kontaktinformationer nu redigeres uden at forlade kaldet. Redigeringen sker i et popup vindue og omfatter de basale informationer. Hvis du ønsker at redigere detaljer om firmaet/kontaktpersonen, kan det - som før - ske ved at åbne dette og redigere normalt.

Kampagner - Mine kald: Telefonnumre vises nu med større font for at gøre det nemmere at læse.

Kampagner: Det kan som før tilknyttes email-skabeloner til en kampagne for de to typiske trin: "Send mere information" og "Bekræft møde". Som noget nyt kan en fletteskabelon for "Send mere information" indeholde et antal pdf-filer tilknyttet mailen. Hvis der er 2 eller flere vil phoneren ved brug kunne vælge, hvilke pdf-filer, der skal tilknyttes den aktuelle mail. ÆNDRET PR. 11-01-2021 SE DENNE.

 

 

 

Nyt i ChannelCRM 2020