Please enable JavaScript to view this site.

ChannelCRM Hjælp

Navigation: Opsætning

Fletteskabeloner

Scroll Prev Top Next More

Med ChannelCRM kan der produceres dokumenter (Word, Excel, PowerPoint, Outlook-mails, PDF), hvor den aktuelle information flettes ind i dokumentet. Se mere om fletning her.

 

Her under opsætning drejer det sig om at udpege fletteskabeloner (som du har designet og gemt på din PC), så de kommer til at ligge i ChannelCRM og kan vælges fra f.eks. en aktivitet.

 

Første liste viser fletteskabeloner, der allerede ligger i ChannelCRM. Med feltet "Indholdstype" vælger du om det er Word, Excel, PowerPoint eller Outlook skabeloner du vil se.

 

 

En ny fletteskabelon oprettes ved at sætte Indholdstype til det ønskede (her Word) og klikke på knappen "Tilføj". Derved åbnes en dialog, hvor du kan udpege selve skabelonen med knappen "Gennemse ...".

Vælg Word-dokumentet (docx) og udfyld de øvrige felter efter ønske. Feltet "Navn" udfyldes automatisk med filnavnet, men du kan skrive noget mere sigende, hvis filnavnet ikke er godt nok.

 

Feltet "Kategori" er særlig anvendeligt, hvis du vil lægge mange skabeloner op. Det gør det nemlig muligt for brugeren at overskue større mængder. Se mere om Skabelonkategorier her.

 

Klik Gem - og skabelonen er klar til brug.